LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Angst

Angst er gamle følelser, der i for lang tid er blevet undertryk og nu larmer i kroppen, fordi de gerne vil ud. Når man mærker den invaliderende følelse angst kan være, er det naturligt at man bliver bange. Der kan hurtigt opstå en ond spiral, hvor man kan begynde at frygte kroppens signaler og få frygt for at angsten kommer tilbage. Hvor man ubevidst hurtigt kan komme til at dræne og modarbejde sig selv.

Igennem hypnosen hjælper jeg din krop og især dit nervesystem, der i for lang tid har været på overarbejde, med at komme i balance igen, så din krop ikke konstant skal være i alarmberedskab. Jeg hjælper dig også med at give slip på de gamle følelser, der ligger til grund for din angst og snakker med dig om betydningen af din krops signaler, så du langsomt kan lære dem at kende og på sigt give slip på frygten for dem.

Der er en vej ud af angsten. Det er en proces med selvudvikling, hvor du skal lære dig selv og din krops signaler at kende på ny. Jeg kan hjælpe dig på vejen og guide dig ind til alle de ressourcer, du allerede har inde i dig.

Fobier
Fobier kan opleves som angst i forhold til bestemte ting eller situationer. Nogle fobier kan føles så voldsomme, at det kan være svært at fungere i hverdagen, eller hindre en i at gennemføre vigtige begivenheder/ting i livet.

Uanset om du kæmper med klaustrofobi, har fobi for nåle, er bange for mørke eller noget helt andet. Hvis du oplever din fobi som en begrænsning eller belastning i dit liv, vil jeg rigtig gerne hjælpe dig. Som regel ligger der nogle gamle ubearbejdede følelser, der skabte fobien, som jeg igennem hypnosen kan hjælpe dig med at forløse.

Hypnosen hjælper din krop og nervesystem, med at komme i balance igen.

Line Høst Hypnoterapeut

Book en tid

Her kan du booke en tid men du er også velkommen til at ringe til mig og få en snak omkring, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig på telefon 30 26 41 95.

Book en tid

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst