LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Depression

Mit udgangspunkt er at den tilstand vi definere med ordet ’depression’ i virkeligheden er kroppen og sindet, der ikke kan finde ind til sine ressourcer mere.

Det kan skyldes mange forskellige ting. Stressende arbejdsforhold, pres på hjemmefronten, ubearbejdede traumer, mobning, lavt selvværd osv.

Når du kommer ind til mig ser jeg ikke en diagnose, men dig som menneske.
Her er det min opgave at hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har brug for at få forløst og hvilke følelser, der er blevet undertrykt i for lang tid, så vi sammen kan finde ind til dine ressourcer igen.

Derudover kan behandlingerne hjælpe med at give dig den energi, som din krop i denne tilstand har rigtig meget brug for.

Det er en proces, der kræver arbejde. Men denne proces kan også bane en ny vej til stor udvikling og forandring, hvor du kan få et helt nyt forhold til dig selv og dine følelser.

Når du kommer ind til mig ser jeg ikke en diagnose, men dig som menneske.

Line Høst Hypnoterapeut

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst