LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Behandlinger

De behandlingsmuligheder jeg nævner her på hjemmesiden, er blot eksempler på hvad jeg kan hjælpe dig med. Da det er en terapeutisk hypnose jeg anvender, er der virkelig mange muligheder.
Uanset hvad du kommer med, er det vigtigste for mig at møde dig for det menneske du er, og de følelser du er i. Så jeg kan hjælpe dig med at give slip på gamle følelser, give energi, ro og få balance i din krop og dit nervesystem igen.

Jeg arbejder fuldstændig intuitivt. Hvilket betyder at jeg arbejder ud fra mine fornemmelser for, hvad du har brug for og ser på dine individuelle behov, så jeg kan følge dig ind til dine ressourcer igen.

Kontakt mig endelig hvis du er i tvivl, om jeg kan hjælpe lige netop dig, eller hvis du generelt har uddybende spørgsmål.

Hypnosen hjælper din krop og nervesystem, med at komme i balance igen.

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst