LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Identitetskriser

Går du igennem en periode i dit liv lige nu, hvor du har følelsen af at have mistet kontakten til dig selv? Har du svært ved at mærke dig selv og dit følelsesliv? Måske er du bare overvældet af livet og har svært ved at finde en retning.

Ofte har du alt den retning og vejledning du har brug for inde i dig selv. Nogle gange kan der bare komme for meget støj på linjen, så den er svær at finde ind til. Det kan jeg hjælpe dig med.

Identitetskriser kan komme på forskellige måder, på forskellige tidspunkter i livet. Blandt andet når store nye ting sker omkring os eller inde i os, og vi rykker imod noget nyt.
Fx kan følelsen af at være i tvivl om sin seksualitet være meget overvældende at navigere i og ofte føre til en identitetskrise.

Hvad betyder det her for mig? Hvordan kommer mit liv til at se ud? Hvem er jeg nu? Kan være nogle af de spørgsmål der kører rundt i hovedet.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at snakke om alle de overvældende følelser og tanker, der følger med i sådan en proces – uanset hvordan de ser ud for dig. Hjælpe dig med at få ro i din krop og dit nervesystem, så du kan mærke, du har energien og ressourcerne til at komme igennem alt det, du mærker lige nu.

Har du svært ved at mærke dig selv og dit følelsesliv?

Line Høst Hypnoterapeut

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst