LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Stress

Noget vi mennesker ubevidst er rigtig gode til er at undertrykke. Vi er stærke og kan gå i lang tid og overhøre kroppens signaler. Ofte fordi vi heller ikke forstår dem. Så selvom kroppen larmer mere og mere på forskellige måder, bliver vi ved med at leve livet på samme måde som før. Nogle gange kommer man helt ned at ligge, før man er nødt til at høre efter, hvad det er kroppen prøver at fortælle.

Stress kan man rammes af i mange forskellige grader.
Hvad enten du er helt gået ned, føler du er på vej der til eller dit stressniveau i kroppen er øget, så kan jeg hjælpe dig.
Via hypnosen går jeg ind og hjælper dit nervesystem med at falde til ro, skaber mere balance i din krop og hjælper dig med at kunne mærke dig selv igen.
Igennem hypnoterapi kan jeg guide dig ind til dine egne ressourcer igen og hjælpe dig videre. Til et nyt liv hvor du langsomt vil lære om, hvordan du kan spare på din energi og leve et liv mere indefra og ud. I stedet for ud fra dine omgivelser og de forventninger du kan føle, der er til dig her.

Hypnoterapi kan guide dig ind til dine egne ressourcer igen og hjælpe dig videre.

Line Høst Hypnoterapeut

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst