LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Mobning

Man skal virkelig ikke underkende, hvor traumatisk en oplevelse det er, at blive mobbet ud af fællesskabet.

Det er så vigtigt at du får snakket med nogen om det og får bearbejdet de oplevelser, du har haft. Uanset om du er barn eller voksen.

De oplevelser vi har med fra barndommen og de sårbare teenageår betyder meget mere end vi tror, og kan sætte store ar der følger os langt ind i voksenlivet, hvis de ikke bliver bearbejdet.

Ved hjælp af hypnoterapi kan jeg blandt andet hjælpe dig med at få bearbejdet de værste øjeblikke, der har fundet sted og fylde dig op med alt det du havde brug for i netop de situationer. Få forløst de gamle følelser, så de ikke skal sætte begrænsninger og påvirke dig videre i livet.

Jeg har selv prøvet det som teenager. Derfor vil jeg også virkelig gerne hjælpe dig med at forløse de svære og ofte skamfulde følelser, som kan følge med at have været offer for mobning.  

Uanset hvad – husk at snakke med nogen om det.

Uanset hvad
– husk at snakke med nogen om det.

Line Høst Hypnoterapeut

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst