LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Overspisning

Der findes mange forskellige måder ubevidst at tage afstand til sine følelser på og dulme den ubehagelige uro, der kan dukke op, når følelser der gerne vil ud og mærkes larmer for at få opmærksomhed.

En af de metoder man kan bruge til at dulme, det der gør ondt kan være igennem spisning. Men den nydelse og dulmende fornemmelse man opnår igennem maden er desværre kortvarig, og man kan hurtigt oparbejde et uhensigtsmæssigt spisemønster.

Hvis du dulmer dine følelser igennem maden og samtidig forsøger at tabe dig, vil et vægttab være helt enormt svært at holde, da det kun er overfladen af problemet, der bliver taget stilling til.
Det er vigtigt du får lov til at komme ned til roden af, hvorfor det føles så godt for dig at spise.
Det kan jeg hjælpe dig med. Sammen kan vi finde ud af hvilke følelser du spiser på, og igennem hypnosen kan jeg hjælpe dig med at give slip og få følelserne bearbejdet. Så du langsomt kan få et nyt forhold til både mad og dine følelser.

Langsomt kan du få et nyt forhold til både din mad og dine følelser.

Hypnoterapi ved Line Høst

Line Høst Hypnoterapeut

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst