LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Rygestop

Er du motiveret og klar til at blive fri for cigaretterne?

Din krop og underbevidsthed kan sagtens huske, hvordan det er at være røgfri. Den følelse kan jeg føre dig tilbage til. Samtidig vil vi i samtalen forud for hypnosen, finde ud af hvilken følelse du ryger på nu, så jeg også kan hjælpe din krop skal give slip på den.  

Ved rygestop vil jeg anbefale at du bestiller 2 sessioner med 14 dages mellemrum, hvor vi vil være i kontakt inden den 2., så jeg kan høre, hvordan det gået. Ofte kan 1 session være nok. Det kommer dog an på hvor mange følelser, der forbundet med cigaretterne, og hvor svære de følelser er at give slip på. Det er meget individuelt.

Derudover er det vigtigt, at du ikke har røget, dagen inden du skal i behandling og har smidt alle cigaretter ud. Så der ikke er nogen cigaretter i huset, når du kommer hjem fra behandlingen.

Er du motiveret og klar til at blive fri for cigaretterne?

Line Høst Hypnoterapeut

Book tid til en behandling

Her kan du booke en tid men du er også velkommen til at ringe til mig og få en snak omkring, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig på telefon 30 26 41 95.

Book en tid

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst