LINE HØST

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

Langvarig hjernerystelse

Efter selv at have været igennem et forløb med en alvorlig, langvarig hjernerystelse, brænder jeg særligt meget for at hjælpe dig, der nu gennemgår sådan et sygdomsforløb.
Det at komme sig og genoptræne efter at have slået hovedet er benhårdt arbejde. En følelse af at være fange i ens egen krop og ensomhed over at gennemgå noget, man selv mangler ord for overhovedet at kunne forklare, er en meget naturlig og hård del af det at have en langvarig hjernerystelse.

Der er så mange fysiske og psykiske op og nedture igennem sådan en proces.
Selvom symptomerne i forbindelse med hjernerystelsen kan være forskellige, er mange af de følelser man gennemgår de samme.

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, ved at bruge alle de redskaber, jeg har fået igennem mit eget forløb med langvarig hjernerystelse og min uddannelse som hypnoterapeut.

Til denne sygdom mener jeg at hypnose er en fantastisk terapeutisk behandlingsmetode. For behandlingen hjælper hele din krop og dit nervesystem, der er på ekstremt overarbejde med at finde mere ro, og jeg kan give dig energi, som kroppen i denne tilstand virkelig har brug for.
I starten af mit eget forløb var det heller ikke muligt for mig at føre en samtale i særlig lang tid af gangen. Derfor var hypnoterapi, det helt rigtige for mig, da denne form for terapi, gjorde det muligt for min hjerne og min krop at få en pause, imens behandlingen foregik.

Er du pårørende til en med langvarig hjernerystelse eller en anden alvorlig sygdom, og har du brug for at få bearbejdet dine egne følelser i forhold til dette? Så er du også mere end velkommen.

Kontakt mig endelig hvis du har flere spørgsmål.


genoptræning efter at have slået hovedet er benhårdt arbejde. En følelse af at være fange i ens egen krop og ensomhed.

Hypnose som terapeutisk behandling

Hej,

Jeg har altid vidst, at jeg skulle arbejde med mennesker. Igennem hele mit liv husker jeg altid at have haft en dybtfølt interesse for, hvad der gør os mennesker til dem vi er.

Derudover har jeg altid haft en særlig sensitivitet, der gør at når jeg sidder overfor en person, så kan jeg hurtigt mærke, hvilket slags menneske jeg har med at gøre, og hvilke følelser der er på spil hos vedkommende.

Kontakt

Intuitiv Hypnoterapi & Healing

© copyright 2024 - Alle rettigheder er forbeholdt Line Høst